Breed en diepgaand

Het vak van adviseur is zowel rijk als veeleisend. Dat betekent dat men moet investeren in en werken aan de daarvoor benodigde kennis, kunde en ontwikkeling. In de afgelopen jaren heeft Eridanos daarom verschillende leergangen ontwikkeld. De leergangen bieden bedrijfsartsen, P&O- functionarissen, adviseurs arbeid en organisatie, direct leidinggevenden en managers, die willen investeren in zichzelf en hun professionaliteit als adviseur, de mogelijkheid dit met collega’s en adviseurs uit de praktijk te doen.

De leergangen dienen in opvolging van elkaar plaats te vinden, waarbij er gestart wordt met het basisseminar Kwaliteit van Arbeid.

Kwaliteit van arbeid bij mens en organisatie

Tijdens deze leergangen staat de professionele adviseur en het adviesvak centraal. Primair uitgangspunt hierbij is de methodiek en theorie rond het 4-venstermodel©. De begeleiders scheppen de condities waaronder aan persoonlijke ontwikkeling – op basis van reeds verworven competenties – gewerkt kan worden. Input van de deelnemers is erg belangrijk en de deelnemers moeten bereid zijn voortdurend op zichzelf te reflecteren. In de dialoog en in het oefenen met elkaar ontstaat de juiste dynamiek om veranderingsprocessen en de eigen kwaliteit van arbeid van binnenuit te ervaren. In de leergang wordt gewerkt met verschillende stijlen en perspectieven, of het nu gaat over adviseren, leren of de relevante vakken en disciplines. De leergangen zijn breed, maar toch ook diepgaand. Centraal staat de kwaliteit van arbeid bij mens en organisatie.

Geïnteresseerd in onze leergang? Neem dan contact met ons op en geef uw voorkeuren aan.

IK BEN GEÏNTERESSEERD IN DE LEERGANG

BASISSEMINAR
VAN KWALITEIT NAAR ARBEID

LEERGANG 1.
ADVISEREN EN INTERVENIEREN

De leergang “Adviseren en interveniëren met het 4-venster- model©” die Eridanos verzorgt, biedt bedrijfsartsen, HRM- functionarissen, adviseurs arbeid en organisatie, direct leidinggevenden en managers die willen investeren in zichzelf en hun professionaliteit als adviseur de mogelijkheid dit met collega’s en adviseurs uit de praktijk te doen.

LEES MEER..

LEERGANG 2.
VAN INSPIRATIE NAAR REALISATIE

Geeft u leiding en/of adviseert u in een complexe en paradoxale omgeving? Streeft u naar een evenwichtige ontwikkeling van professionaliteit, persoonlijkheid en bevlogenheid? Bent u toe aan verdieping, verstilling en verrijking? Dan is de leergang van inspiratie naar realisatie een zinvolle impuls voor uw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

LEES MEER..