Dit zijn wij

Over Eridanos

Wij geloven in een mensgerichte aanpak door beweging vanuit mensen zelf te laten ontstaan.

Eridanos is een organisatieadviesbureau opgericht in 2007. Sinds die tijd hebben wij de reputatie zeer betrokken te zijn en effectieve bijdragen te leveren aan de ontwikkeling van individuen, teams en organisaties.

Als specialist in het adviseren en begeleiden van mens en organisatie helpen wij u processen achter gedrag te begrijpen en laten wij zien op welke manieren u gedrag succesvol en langdurig kunt veranderen. Hierbij bieden wij  een veelzijdig aanbod van diensten aan.

Over De Eridanos

De Eridanos is een voormalige rivier die het Noordzeebekken – en daarmee het Nederlandse landschap – vormde. De vorming van deze rivier kenmerkte zich door continue verandering, stroming en het steeds opnieuw inslaan van richtingen. Door het afzetten van sediment werd zo iedere keer nieuw en vruchtbaar landschap gevormd.

Soort gelijke processen spelen zich ook af in mensen, in het werk wat ze doen en in de organisaties waarbinnen ze actief zijn. Vanuit onze passie en deskundigheid werken wij samen met u aan het op gang brengen, richting geven of het bestendigen van verandering daar waar mens, arbeid en organisatie elkaar raken.

“Eridanos neemt wat mensen zélf zeggen over hun werk als uitgangspunt. Zo staat niet de deskundige blik van buitenaf centraal, maar dat wat teamleden zélf gezegd hebben.” – Directeur onderwijsinstelling

Medewerkers

Klaas Keizer

Senior Arbeids- en organisatieadviseur

Babette Richter

Junior Arbeids- en organisatieadviseur

Daphne Dekker

Junior Arbeids- en organisatieadviseur

Christine Keizer- de Kimpe

Office manager en HeartMath Coach

Josephine van Rooyen

Backoffice locatie Amersfoort en trainingsactrice